För alla

KupanSå här går det till


Kupan är en premiumtjänst för dig som brinner lite extra för binas fascinerande värld och kvalitetshonung. Ett medlemskap i Kupan omfattar 3 kg honung fördelat på


Nyslungad primörhonung, 1 kg

Försommarhonung, 1 kg

Sensommarhonung, 3/4 kg

Kakhonung, 1/4 kg


Partnerskap producent - konsument

Kupan baseras på samma principer som finns inom andelsjordbruk och med garanti på mängden honung. Relation och närhet mellan konsument och producent ger förståelse för hur honungen blir till.


Det årslånga avtalet ger både trygghet och möjlighet till långsiktig planering för biodlaren. Samtidigt som du som konsument kan känna trygghet i att ha ”förbokat” din honung.


Fördjupat medlemsskap

Under ditt medlemsår bjuds du in till två kunskapshöjande event som exempelvis honungsprovning och att tillverka egen lädersmorning med prima vax. Dessutom får du åtta nyhetsbrev under året med intressant och matnyttigt innehåll på hur man kan använda honung i dryck, mat, och huskurer.


Kupan är ett personligt medlemsskap. Om partner vill följa med på de två event som ingår så tillkommer en kostnad till självkostnadspris.


Mervärde

Du som är medlem i Kupan har 10 % rabatt vid köp av honung utöver den som ingår i medlemskapet.
Förbokning sker längre fram på vårkanten.


Kostnad

Ett medlemsskap i Kupan kostar 1650 kr. 

Antal platser är begränsat till 20.


TillsammansodlingSå här går det till


Vi underlättar för dig att bli biodlare på distans. Köp en andel eller flera i BEEhappys bigård och få din egen honung, närproducerad och varsamt hanterad. Lämna allt fix och trix till oss.


Tillsammansodlingen baseras på samma principer som finns inom andelsjordbruk.


Direkt partnerskap

Det finns en direkt relation och närhet mellan konsument och producent. Det ger förståelse för hur honungen blir till, men du som tillsammansodlare kan också bidra med tips och råd på hur verksamheten kan förbättras. 


Långt avtal

Biodlaren får både trygghet och möjlighet till långsiktig planering med ett avtal som sträcker sig över säsongen. Tillsammansodlaren kan också känna trygghet i att ha "förbokat” sin honung.


Delade risker och belöningar

Biodlaren och Tillsammansodlaren delar på risker och möjligheter. Mångden honung kan inte garanteras. Den varierar beroende på väderförhållanden och bisamhällets utveckling. Sedan starten 2019 har en andel gett 2-2,5 kg.

 

Grön hjälte

Som Tillsammansodlare tillhör du vårt gäng av gröna hjältar, då du främjar pollinering och småskalig biodling med varsamt hanterat honung. Du får 


  • 10 procent av honungskörden från kupan/andel
  • Ett Tillsammans-intyg
  • Tre nyhetsbrev under säsongen, med rapporter från bigården
  • Inbjudan till honungsrelease när säsongen är över
  • Möjlighet att handla mer honung med 10% rabatt


Kostnad

En andel kostar 675 kr.
Vid köp av tre andelar ges 10 procent i rabatt.
FÖRETAGET

BEEhappy AB


Besöksadress Honungsverkstad

Raholmsvägen 100C, Alnö

Google Maps


Postadress

Bullås 114

865 92 Alnö

FÖLJ BEEHAPPY 

© 2024 Copyright BEEhappy. All Rights Reserved.